Gaafvoorkinderen.nl


Gaaf voor Kinderen dé website met gave lifestyle tips, cadeaus en uitjes voor je kind, kleinkind, neef, nicht, vriendje, vriendinnetje, buurjongen, buurmeisje…

Bezoek de site

MagicTales


Op MagicTales.nl kun je informatie vinden over nieuwe en verwachte fantasy-boeken, maar ook over boeken met spirituele verhalen, over heksen, tovenaars en wonderen. Boeken voor mensen die geloven dat er meer is tussen hemel en aarde, die graag wegduiken in een avontuur in een verloren of vergeten wereld. Een geweldige site als je op zoek bent naar een leuke recensie, of mee wilt doen aan wedstrijd. Het is de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen.

Bezoek de site

Schrijverspunt

Bij Schrijverspunt zijn de minder bekende en debuterende schrijvers te vinden. Schrijvers die vaak ook zeer de moeite waard zijn maar niet kunnen rekenen op een heel zwaar opgezet verkoopapparaat. Schrijverspunt geeft lezers de kans om kennis te maken. We geven informatie over de schrijvers zelf, welke boeken ze hebben uitgegeven, recensies.of een fragment uit een boek. Zin om direct online een boek van een debuterende of minder bekende schrijver te kopen? Kijk dan eens op Lezerspunt.nl, de boekenwinkel van Schrijverspunt.

Schrijvers vinden op deze site informatie over het schrijven zelf, met handige tips en links, maar ook over het uitgeven, promoten en verkopen van eigen werk. Ze kunnen zich voorstellen aan geïnteresseerden en hun werk onder de aandacht brengen. Verder stimuleren we deelname aan sociale netwerken voor schrijvers en kunnen schrijvers meedenken over de toekomstige ontwikkelingen van en meeschrijven op Schrijverspunt. Schrijverspunt wil schrijvers helpen om bij een breder publiek bekend te worden. Door het geven van informatie en door het concreet aanbieden van ondersteuning.

Uitgevers kunnen werk van minder bekende en debuterende schrijvers onder de aandacht brengen en schrijvers die hun werk willen uitgeven op weg helpen. Daarnaast is Schijverspunt natuurlijk ook een vindplaats voor talent.

Bezoek de site

De Letterbende

De schrijfcursus ‘Letterbende’ is een online schrijfworkshop voor kinderen van ongeveer 8 tot en met 11 jaar. Jij durft! Want de Letterbende is niet zo maar een bende. Als je lid durft te worden, heb je lef! Ben je al lid? Dan vind ik het heel leuk dat je terug bent op de website. Ben je nog geen lid van de Letterbende? Dan daag ik je uit. Ik weet zeker dat als je die uitdaging aangaat je een heel leuke tijd tegemoet gaat.Hoe je lid wordt van de Letterbende? Nou gewoon, door mee te doen met de schrijfworkshop. Zet je fantasie aan het werk, meng en mix de woorden en zinnen en schrijf een verhaal. Want schrijven geeft plezier!

Bezoek de site

Schrijflab!

Voor : jongens & meiden
Leeftijd: 9 – 12 jaar
Start: donderdag 2 februari 2012
Tijd: 16.00 – 17.30 uur Lessen: elke week, 12 keer
Waar: de Werkschuit, Zeist
Docent: Arja VeermanBezoek de site

TenPages.com

Als je van plan bent om binnenkort een manuscript af te ronden, ben je niet de enige. De grote vraag is dan wat je met je afgeronde manuscript gaat doen en hoe je een uitgever zo ver krijgt je boek te publiceren. Natuurlijk kun je het naar een aantal uitgevers sturen of naar een literair agent. Maar er zijn ook andere wegen naar een gepubliceerd boek. Eén daarvan is via TenPages .Bezoek de site