Nodig Michael Reefs uit

Michael heeft een hele interactieve, multimediale presentatie voor kinderen vanaf 9 jaar ( groep 6, 7 en 8). Wil je hem een keer uitnodigen bij jou op school, in de bibliotheek of boekhandel?

Lees dan snel verder!In het eerste gedeelte vertelt Michael over zijn boek De legende van de Hemelrijders. Hierbij vertelt hij ook hoe het boek tot stand is gekomen en wat er verder zoal bij komt kijken. Op het scherm worden de hoofdpersonen uit het boek geïntroduceerd en wordt er iemand van de kinderen uitgenodigd om naar voren te komen. Verder krijgen de kinderen de boektrailer te zien en uitleg over dit nieuwere fenomeen. Michael sluit het eerste deel af door een stukje voor te lezen uit zijn eigen boek.

In het tweede deel wordt de interactieve website van de Bieb-bende behandeld. Er mogen kinderen naar voren komen om deel te nemen aan spelletjes, een personagetest te ondergaan en andere, spannende dingen.

In het laatste deel laat Michael de app van de Bieb-bende zien. Ook hier worden kinderen gevraagd mee te doen, door bijvoorbeeld een kaart te trekken, raadsels op te lossen en enge beesten op te sporen.

Voor meer informatie over het boek, kun je de site www.debiebbende.nl bezoeken.

Tijdsduur: 60 minuten
Leeftijd: 9 tot 12 jaar
Benodigdheden: Beamer, smartboard of prowiseboard, werkende internetverbinding

Via onderstaand contactformulier kun je contact opnemen met Michael en het een en ander overleggen.

Bericht

Het formulier is verzonden. Bedankt!.